Qerim Kelmendi, u gjet i vd ekur e i dj egur në veturën e tij në Pejë.

Ai ishte një nga ushtarët e parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Por, në postimin e fundit të Kelmendit në ‘Facebook’, ai kishte thënë që urr ehet nga mijëra shqiptarë.

Këtë postim e ka bërë në mbrojtje të ish-luf tëtarit tjetër Nasim Haradinajt, pasi ky i fundit e kishte quajtur ish-Presidentin e Kosovës, tradhtarë.

“Po, Smajl Haradinaj e Nasim Haradinaj janë Tradhtarë, sepse ishin pakic, ishin kundër Serbisë, l uftuan kundër Serbisë dhe shumicēs shqiptare ! Edhe Unë jam tr adhtarē si Smajl Haradinaj dhe Nasim Haradinaj, sepse, njësoj si ta, jam i urr yer nga mijra shqiptarë !”, pati shkruar Qerim Kelmendi.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP