Vajza e një biznesmeni ka vr.arë veten, vetëm disa minuta pasi kaloi një krizë psikologjike, ndërsa ishte nën efektin e ko.kainës.
Katrina Fell, 23 vjeçe, papritur filloi të dridhej dhe fr.ikësohej teksa po qëndronte e ulur në divan. Ajo u përsëriste vazhdimisht miqve se dëshironte të shkonte në shtëpi.

Pas kësaj, e reja ka marrë një taksi dhe ka ndaluar në një pyll afër shtëpisë së saj në Lancashire. Më vonë, 23-vjeçarja u gjet e va.rur në një pemë aty në pyll.

Miqtë e saj po merren në pyetje nga autoritetet për arsyet që mund të kenë çuar vajzën drejt këtij akti eks.trem.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP