Kur buzëqeshja e tij nisi të ndryshonte nga fillimi i 2019-tës, prindërit e Jack Lacey menduan se ai ta.llej dhe imitonte dikë.

Vetëm kur katërvjecari nisi të kishte probleme dhe me syrin e te perjetonte ma.kthe të tm.errshme natën, babai i tij Wesley, dhe nëna Rebecca nisën të shqetësohen dhe vendosën ta vizitonin djalin tek një mjek.

Aty mësuan se vogëlushi kishte një masë tum.orale në tru, mjaft agr.esive dhe që po përhapej. Ajo kishte muaj që zhvillohej, por deri atëherë, nuk kishte dhënë asnjë simptomë. Tumori, për më tepër, nuk mund të operohej.

Jack ndë.rroi jetë të hënën, në krahët e të atit dhe i rrethuar nga njerëzit e dashur.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP