Ju ka ndodhur që të bëni një analizë të thjeshtë gja ku dhe t’u kenë kërkuar të nxirrni gishtin e unazës? E dini pse merret gj aku aty?

Së pari, gishti i madh dhe gishti i vogël janë shumë të lidhur me krahun. Ndaj nëse merrni ndonjë infeksion, këto gishta e përçojnë dhe e shpërndajnë atë në krahë.

Rrjedhimisht, gja ku duhet marrë në të gjithë gishtat e tjerë përveçse tek i madhi dhe i vogli.

Së dyti, gishti i unazës i ndjen dhimbjet më pak se gishtat e tjerë. Ai “punon” ose sforcohet më pak dhe ka lëkurë më të hollë, favorizuese për të marrë gj ak për analizat. Nëse nuk e sforconi apo e vini shpesh “në punë”, plaga do të shërohet sa hap e mbyll sytë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP