Bebe Rexha ka folur hapur për herë të parë rreth përvojës së saj me çrregullimin bi polar që kur bëri publike diagnozën e saj në prillin të vitit të kaluar.

Në një intervistë për Self, këngëtarja me origjinë shqiptare tha se fr ika e saj më e madhe gjatë gjithës jetës së saj, ishte se mos çme ndej.

Sidoqoftë, Bebe u shpreh se vendosi të fliste rreth bipo laritetit për të ndihmuar të tjerët që mund të jenë duke lu ftuar me të njëjtën gjendje të ngjashme të shëndetit mendor.

“Ndjeva se nëse do flisja me fansat e mi, kjo së mundje nuk do më bur goste. Mbase do të bënte edhe dikë tjetër që të mos ndihej i bu rgosur. Kjo është arsyeja pse vendosa të flas hapur dhe të çlirohem nga kjo,”- tha ajo

Megjithatë, këngëtarja pranoi se përballja me çrregullimin e bipolaritetit ishte e vështirë.

Sipas saj, në momentet e luhatjes së humorit, pati mendime jo normale si dëshirën për tu hedhur nga makina dhe për tu sht ypur në rrugë.

“Ishte e tmer rshme,”- tregoi Bebe.

Kjo e bëri Bebe Rexhën të kërkojë ndihmë profesionale, megjithëse në atë kohë nuk e dinte se për çfarë saktësisht po trajtohej me ilaçe.

“Ilaçet më ndihmuan të jem pak më e përqendruar në mënyrë që të mund të shkruaj për ndjenjat e mia. Por nuk e heq plotësisht an kthin apo tri htimin. Më ka ndihmuar të bëj një jetë më të ek uilibruar. Kur ilaçet filluan të jepnin efekte, nuk mund ta besoja sesi njerëzit mund të ndiheshin kaq mirë,”- u shpreh ajo.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP