Teknologjia është e pranishme kudo dhe ne varemi prej saj për pothuajse gjithçka.

Jeta jonë është krejtësisht e ndryshme nga ajo e të parëve tanë, falë shpikjeve të zgjuara, duke lehtësuar jetën tonë në këtë planet.

Por jo të gjithë ‘shkencëtarët’ kanë dalë në publik dhe janë bërë të famshëm me shpikjet e tyre.

Ata janë bërë të famshëm vetëm në shtëpinë e tyre të dashur, por pas këtyre fotove mund t’i realizoni edhe ju ato.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP