Tashmë ju mund të zbuloni tra dhëtinë fare lehtë.

Në kohën e rrjeteve sociale, me shumë mënyra komunikimi me këdo, tra dhtia shtohet më shumë se kurrë.

Kjo është arsyeja pse shumë gra, por edhe burra kanë pranuar zgjidhjen që teknologjia ju ofron; ta kapin partnerin tra dhtar mat me një test AND-je.

Për 90 paundë, çdo njeri që dyshon te partneri i tij, mund të bëjë këtë test. Gjithçka që duhet është të merrni një palë mbathje apo çarçafë dhe ta dërgoni këtë në zyrën e testimeve në SHBA.

Rezultatet mbërrijnë dhe ju më në fund keni prova për dyshimin tuaj apo keni qetësuar veten.

Por jo të gjithë kanë një qëndrim pozitiv ndaj asaj që teknlogjia ofron.

Në shumë shtete kjo nuk është e ligjshme, kurse në disa të tjerë është e ligjshme vetëm nëse objektet që do të çohen për ekzaminim janë dhënë me dëshirën e personit.

Mbështetëse e testit, Kate Mulvey, thotë se testi të rikthen pushtetin që partneri të merr kur të gënjen. Por shumë të tjerë e shohin atë si një thyerje besimi që e shk atërron lidhjen.

Pavarësisht opinioneve mbi këtë, të gjithë bien dakord se ky është një hap i rëndësishëm për teknologjinë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP