Shtëpia e familjes Bllaca në Gjilan sot u kthye në zonë kr imi pasi që vajza e vetme e kësaj shtëpie, policja Valdete Bllaca vr au prindërit, dy vëllezërit dhe më pas bëri vetëvr asje.

Sinjali ka mësuar nga burime të sigurta se vi ktimat dyshohet që janë që lluar me nga dy pl umba në kokë.

Burimet e njëjta kanë bërë të ditur se vëllau i madh, Fisnik Bllaca u që llua për vd ekje nga e motra, derisa ishte duke fjetur në dhomën e tij të gjumit.

Ndërsa babai, Zeqir Bllaca dhe vëllai Blerim Bllaca janë vr arë në dhomën e ndejës, e nëna Hanife Bllaca u që llua për vd ekje në një dhomë tjetër.

Pasi që vr au të gjithë anëtarët e familjes, policja Valdete Bllaca ka bërë vetëvr asje në koridorin e shtëpisë së saj.

Rastin e kishte konfirmuar dhe Prokuroria Themelore në Gjilan përmes një komunikate për media.

“Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Kr ime të Rënda, ju njofton se sot rreth orës 13, nga një zyrtare policore janë vr arë 4 persona – anëtarë të familjes së saj dhe në fund e njëjta ka kryer vetëvr asje. Sipas informatave të para, dyshohet se në lagjen ‘’Bujanina’’, në Gjilan, e ndjera V.B., zyrtare policore, në kuadër të Stacionit Policor në Gjilan, me ar më z jarri ka privuar nga jeta dy prindërit dhe dy vëllezërit e saj, ndërsa, pastaj ka kryer vetëvr asje”, thuhet në komunikatën e prokurorisë./tetovasot

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP