Ka dalë përgjigja e 15-vjeçarit af gan, Hamit Muhameti, i cili një ditë më pare u iz olua në Spitalin e Sarandës, i dys huar si i pr ekur nga Coronavi rusi.

Analizat kanë treguar se adoleshenti nuk është pre kur nga vi rusi që po mban mbërthyer mbarë botën.Lajmin e konfirmon drejtori i Shëndetit Publik në Sarandë, Arjan Kalcuni, raporton Syri.net.

Aktualisht, 15-vjeçari ndodhet në Spitalin Inf ektiv në Qendrën Spitalore Nënë Tereza në Tiranë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP