Një 21-vjeçare besohet se është bërë gjyshja më e re e Britanisë.

Kjo pasi ajo u martua me një 56-vjeçar, i cili kishte një vajzë nga martesa e parë dhe kjo e fundit lindi një vajzë.

Becca Keeley u takua me burrin e saj Markun kur ajo ishte 16 vjeç dhe ai ishte 51 vjeç.

Çifti u martua në gusht të vitit 2018.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP