Ish-kryeministri, Sali Berisha, ka reaguar me anë të një statusi në rrjetin social Facebook, lidhur me raportimet se gazetari drejtori i TCH-së, Ben Blushi, ka blerë kompaninë Lori Kafe, së bashku me Klodian Zoton, personin që qëndron pas aferëve së inceneratorëve.

Reagimi i Berishës

Klamoroze!

Arben Malavita dhe Klodian Maf iozi blejnë dhe Lori Kafenë!

Sa me shumë kanë vj edhur, aq më shumë duan të vj edhin.

Miq, oreksi vjen duke ngrënë per hajd utët dhe ma fiozët kjo d.m.th sa më shumë ke vj edhur, aq më shumë do që të vje dhësh.

Lidhjet e Arben Malavitës me ma fiozin e dje gësve (inceneratorëve) me të cilin u gra bitën shqiptarëve 320 milionë dollarë nuk kanë të ndalur. Tani kjo dyshe famëzeze, në të cilën Blushi përfaqësohet nga bashkëshortja e tij Eva me kompaninë e tyre të regjistruar në Sofje, po blejnë me 2 milionë dollarë Lori Kafenë!

Se ku i gjeti Arben Malavita 2 milionë dollarë për të blerë Lori Kafenë, e di ai vetë. Por e vërteta është se po pasurohet në mënyrë marrame ndëse për shkak të lidhjeve të tij maf ioze me Ramën!

Arben Malavita ka shndërruar Teleblushin në lëpirësin nr. 1 të Edvin Mafisë, ndaj dhe ai tani fiton çdo gjyq dhe tender që do të fitojë!

Këtu më poshtë keni të gjithë dokumentet që dëshmojnë implikimin dhe pasurimin e Arben Malavitës me Lori Kafenë!

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP