Një video e jashtëzakonshme e një elefanti që përpiqet të kalojë një mur 1.5 metër të lartë, është bërë virale në rrjet.

Pamjet janë xhiruar në Parkun Kombëtar të Luangëa në Zambia të Afrikës, ndërsa vizitorët janë mahnitur nga përpjekjet e elefantit për të “vjed hur” disa mango që ndodheshin pas murit.Ai përpiqet të kalojë katër këmbët e tij gjigande në anën tjetër të murit, por pa rënë përmbys.

Video tregon gjitarin se si vendos këmbët mbi mur, njësoj si një njeri që përpiqet të kalojë një pengesë. Përpjekja nuk të le pa gjë dhe në fund elefanti i merr mangot e tij.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP