Një e vajzë e mi tur me aftësi të kufizuara është ng acmuar se ksualisht nga një 60-vjeçar, i cili dyshohet se mund të ketë kryer edhe ma rrëdhënie se ksuale me të. Për këtë ngjarje, policia ka a rrestuar një 60-vjeçar banues në fshatin Ishull të Lezhës.

Këtë informacion e ka dhënë në mënyrë zyrtare policia e Lezhës. Ndërsa burime të Abc News thonë se vajza është e moshës 14 vjeç.

Sipas burimeve që citon gazetari i Abc News, Gjergj Figuri, kanë qenë nxënësit e shkollës që kanë vë rejtur fillimisht që vajza nuk hipte në furgonin e shkollës por në një makinë. Ndërsa mësuesit kishin konstatuar disa mungesa në mësim dhe sjellje të çu ditshme të vajzës. Kësisoj personeli i shkollës ka vendosur të njoftojë policinë.

Ditën e djeshme (e premte) e mitura është ndjekur nga of icerë të policisë që konstuan se i moshuari e mori në makinë. Ata e ndoqën dhe e a rrestuan më pas në gjendje të de hur.

Mësohet se në polici ai nuk ka pranuar që ka ab uzuar me vajzën me pro blem mendore por ka thënë se vetëm e ka shoqëruar për në shkollë. Një mjeke ka vizituar dhe ka përforëcuar dyshimet se me të është ab uzuar se ksualisht, ndërsa priten dhe ekz amitime të tjera, nga mje kësia li gjore.

Ab uzimet me vajza që kanë probleme të shëndetit mendor janë ngjarje të përsëritura në Lezhë. Pak kohë më parë dy motra kanë rënë preh e ab uzimeve se ksuale madje kanë sjellë në jetë dhe dy fëmijë. Deri tani për këto raste vetëm një person ka përfunduar në pr anga. /abcnews

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP