E ftuar në emisionin “Semafor show” në RTSh, ka qenë këngëtarja Xheisara, e cila përflitet për një marrëdhënie me aktorin e humorit, Romeo Veshaj, shkak për të cilin, Jonida Maqili nuk e votoi në “Kënga Magjike”.

Megjithatë përmes një interviste, Xheisara ka folur për raportin me Romeo Veshajn dhe problemin që hasi me Jonida Maliqin në pjesëmarrjen në “Kënga Magjike”.

Biseda:

Moderatorja: Do na sqarosh edhe njëherë problemin që ke pasur me Jonida Maliqin?!

Xheisara: Unë nuk është se kam pasur një problem, por që ishte një gjë që më shërbeu për mirë.

Moderatorja: Xheisara, Jonida u shpreh se unë nuk bëj kompromise, për çfarë e kishte?

Xheisara: Unë s’i kam kërkuar ndonjëherë kompromis me thënë të drejtën. Për ata njerëz që më njohin dhe që realisht kanë kontakte me mua, jashtë skenës, jashtë televizionit, e dinë shumë mirë që jam nga ata persona që nuk bëj kurrë lëpirësen.

Unë nuk bëj kompromise të tilla, që unë të jem në një kompeticion si pasojë e shoqërisë tonë. Kur jam në punë jam në punë.

Moderatorja: Tani që ta marrim vesh ne, ja kishe ngacmuar Romeon, apo jo?

Xheisara: Ja kisha ngacmuar Romeon?! Po ndoshta dhe ja kam ngacmuar, nuk kam dashur.

Por ndoshta më ka ngacmuar dhe Romeo mua. Është bërë shumë serioze kjo pjesa e Romeos.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP