Për shumë burra, funksioni i ulët sek sual dhe shtytja e dobët se ksuale janë dy nga temat më të pakëndshme me të cilat duan të ndeshen.

Po nëse ndodh që dëshira juaj, papritur të shkojë me pushime? Cilat janë gjërat që mund të bëni? Epo, nuk ka nevojë të shqetësohet pasi tashmë ekzistojnë barëra medicinale të shumta që mund të ndihmojnë burrat për të pasur një lëvizje sek suale më të shëndetshme. Muira Puama, ose Ptychopetalum olacoides, është ndër barërat që mund të ndihmojnë në zmadhimin e pen isit. Është një bimë që mund të rritet me lartësi rreth 50 metra në Amazonë.

Që në lashtësi rrënja dhe kurrizi i barishteve u përdorën nga fiset indigjene për të kuruar reumatizmin e tyre, shqetësimet gastr ointestinale, problemet neuro muskulare, gripin si dhe sjelljen se ksuale. Ajo ka qenë e famshme për vetitë e saj afrodiziake, dhe disa nga emrat e saj përfshijnë “dru potencë” dhe “rrënjë ngritjeje”. Me këta emra, do të shihni se si ka arritur të fitojë një reputacion të të qenit një forcues i shkëlqyeshëm sek sual.

Muira Puama dhe përfitimet e saj të pj ellorisë për burrat

-Raportohet për të mbështetur ere ksionet më të shëndetshme

-Rrit eps hin tek meshkujt

-Rritja e qëndrueshmërisë dhe forcës

-Mbështet pj ellorinë e burrave

-Mund të ndihmojë në shërimin e depr esionit të shkaktuar nga mosfun ksionimi sek sual

-Mbështet një reagim më të shëndetshëm ndaj stresit

Ishte një studim i caktuar i kryer në Parris, Francë me përdorimin e Muira puama nga Dr. Jacques Ëaynberg mbi 262 meshkuj që vuajnë nga impotenca dhe mungesa e dëshirës sek suale dhe u botua në 1994 në American Journal of Natural Medicine. Të gjithë burrave u është dhënë një deri në 1,5 gram ekstrakt Muira puama me raport 4: 1. Në një çështje prej dy javësh, rreth 62 përqind e popullsisë kanë raportuar se ata kanë përjetuar një efekt dinamik nga përdorimi i ekstraktit, me një nxitje në funksionin erektil dhe epsh. 51 përqind e burrave që donin të provonin më shumë numër erek sionesh raportuan se ishte me të vërtetë një barishte “e dobishme”.

Si funksionon Muira Puama

Për të qenë i sinqertë, Muira Puama ende nuk është hulumtuar mirë. Barishte ka përbërës të ndryshëm kimikë, por asnjë prej tyre ende nuk është përcaktuar të jetë arsyeja pse mund të ndihmojë në zgjerimin e p enisit. Ekziston një studim i caktuar i bërë mbi lepujt që ka treguar se mund të rrisë aftësinë e relaksimit të corpus cavernosa të pe nisit, i cili lejon që pe nisi të përfshihet me më shumë sasi gj aku sesa ajo që është ereksioni i zakonshëm. Nga ana tjetër, një studim i caktuar ka zbuluar se Muira puama mund të ketë aftësinë të bllokojë enzimën e quajtur acetilkolinesteraza.

Si mund të rritet pjellori?

Deri më tani, acetil kolina nxit hollimin e enëve të gja kut, përfshirë ato në organet gjen itale. Kur bllokohet, më shumë gj ak mund të arrijë në organet gje nitale, gjë që, teorikisht, ndihmon për të pasur ere ksione të qëndrueshme.

Dozimi i sugjeruar

Edhe pse është zbuluar se Muira Puama është efektive kur përdoret në kapsula dhe çajra, u zbulua se është shumë më efektive nëse merret si ekstrakt i lëngshëm. Shumica e përbërësve aktivë të saj që përfshijnë mishrat e dhëmbëve, rrëshirat, terpinët dhe vajrat thelbësorë janë më së miri të nxirren së bashku me alko olin.

Shumë produkte për përmirësimin e meshkujve këto ditë përfshijnë tashmë puama Muira në listën e përbërësve të tyre. Sigurohuni që të zgjidhni vetëm produktet më të mira për të përfituar sa më shumë nga kjo barishte.

/Ora News

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP