Neurokirurgu Nicola Acciari ka thyer sot heshtjen lidhur me gjendjen shëndetësore të Michael Schumacher, i cili 6 vite më parë, pësoi një ak.sident të rëndë, ku për.plasi kokën duke bërë ski në Alpet franceze. Acciari ka folur rreth shëndetit të kampionit të Formula 1, dhe shprehet se gjendja e tij nuk është ashtu sikurse e kujtojnë të gjithë në kohën kur Schumacher drejtonte plot krenari “Ferrarin” dhe përfundonte garën triumfator.

Në një intervistë për gazetën italiane ‘Contro Copertina’, ai shpjegon se go.ditja që pësoi në kokë, kanë dë.mtuar të gjithë strukturën e trupit të Michael Schumacher.

“Ne duhet të imagjinojmë një person shumë të ndryshëm nga ai që mbajmë mend, me një strukturë organike, muskulore dhe skeletore shumë të ndryshme dhe të përkeqësuar. Të gjitha këto kanë ndodhur si rezultat i tra.umës që pësoi truri”, ka thënë neurokirurgu Nicola Acciari.

51-vjeçari nuk është në gjendje kome, por as nuk mundet që të ecë plotësisht. Informacionet rreth shëndetit të tij janë të pakta, për shkak se familja dëshiron të ruajë privatësinë. Që pas aksi.dentit, ai nuk është parë kurrë në publik, e për pasojë ka pasur edhe spekulime rreth shëndetit të tij.

Michael Schumacher po qëndron me familjen në shtëpinë e tyre pranë liqenit të Gjenevës në Zvicër. Për të kujdesen një ekip i specializuar mjekësh, 24 orë në ditë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP