Një foshnjë tre muajshe ka ndë rruar jetë ditën e sotme. Dosaj.al mëson se ngjarja ka ndodhur në qytetin e Librazhdit. Bebja, mësohet të ketë arritur i paj etë në spitalin e Librazhdit, për shkaqe që ende nuk dihen. Ndërkohë eksepertët mjeko-ligjorë kanë bërë me dije se po bëhet autopsia për të zbardhur shkaqet.

Dosja.al ka mësuar se familja në fjalë ka hu mbur edhe një tjetër fëmijë më parë. Fëmiaj e parë mësohet se u ka vd ekur në një aksi dent automobilistik.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP