Shiu është diçka hyjnore për Australinë në këto ditë të zeza për ta.

Pas zja rreve të shumta që nuk po shuhen edhe pas përpjekjeve të shumta të zja rrfikësve, tashmë pritet vetëm një shenjë më e madhe se sa fuqia njerëzore.

Një video ka qarkulluar në rrjete sociale, ku fermeri australian brohoret me të madhe “Urraaa, po bie shi!”.

Ai ka dalë jashtë dhe po shijon shiun që bie vrullshëm.

“Urra po lagem!”, thotë ai duke mbajtur telefonin dhe duke u lagur në të njëjtën kohë.

Kujtojmë që rreth 1 miliard gjallesa janë dje gur për së gjalli në Australi, kanë ndërruar jetë 24 persona ndër ta banorë dhe zja rrfikës.

E gjithë bota është solidarizuar me gjendjen e Australisë, duke ndihmuar financiarisht që vendi të kalojë këtë periudhë me pasoja kata strofike.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP