Për pjesën më të madhe prej nesh kafja është pjesë e domosdoshme e rutinës së përditshme. Nëse nuk e pimë atë na duket sikur nuk kemi energji.

Por sipas një studimi është treguar se të paktën nuk duhet të pimë kafe, 7 orë para se të flemë gjumë, pasi ndikojë negativisht në gjumin tuaj.

Studimi i botuar në Journal of Clinical Sleep Medicine, zbuloi se konsumimi i kafes shtatë orë para se të flini ka efekt të madh në gjumin tuaj.

Personat që konsumuan kafe tre ose katër orë para se të shtriheshin për të fjetur treguan se kishin pasur probleme për të rënë në gjumë.

Kurse ata që kishin pirë kafe shtatë orë ose gjashtë para se të flinin e kishin pasur të lehtë të binin në gjumë.

Këshillohet që kafja të pihet teksa konsumoni mëngjesin pasi do t’u japë energji për ditën që ju pret.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP