Heqja e sytjenave në fund të ditës mund të jenë një prej ndjenjave më të mira pasi më në fund mund të ndihesh e lirë.

Krijuesit e sytjenave kanë dhënë një detaj të ri sa i përket vendosjes dhe ruajtjes së tyre. Madje vendosja e gabuar mund të ndikojë në shëndetin tuaj pasi mund të sjellë ndryshime në formën e gjo ksit, duke shkaktuar dhimbje gjatë ditës.

Palosja e sytjenës në gjysmë mund të shkaktojë dëme në të dy kupat dhe telat, prandaj sigurohuni të keni hapësirë për ti vendosur. Michael Thomson, pronar i Pour Moi thotë që ju duhet të trajtoni sytjenin tuaj ashtu siç ju përshtatet. Ai shprehet se kurrë nuk duhet ta palosni ose ti jepni formë tjetër nga realja.

Ai këshillon mbushjen e kupave me çorape ose thurje të rrotulluara për të mbajtur formën dhe “inkurajuar qëndrueshmërinë”, por vetëm kur janë të shtrira.

Sa i përket larjes së tyre, veshja e të njëjtës sytjenë nuk mund të kalojë tre ditë pasi humbet formën dhe qëndron keq në gjo ks.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP