Është liruar nga bu rgu Indrit Dokle, anëtar i bandës së Durrësit dhe i dë nuar më parë me bu rgim të përjetshëm.

Gazetarja Anila Hoxha raportoi gjatë edicionit informativ të orës 15:00 në Top Channel se ka qenë Gjykata e Krujës që ka marrë vendimin për lirmin e Doklës.

Avokati i Doklës ka deklaruar gjatë seancës se klienti i tij “ka kryer 25 vite bur gim dhe është sjellë mirë”. Ai gjithashtu deklaroi se Dokle nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Indrit Dokle kishte kërkuar më parë rrë zimin e dë nimit me bur gim të përjetshëm, por kërkesa nuk u pranua nga Gjykata Kushtetuese. Ndërkohë që Gjykata e Krujës ka vendosur tani për lirmin e tij.

Përveç bur gimit të përjetshëm si anëtar i bandës së Durrësit, ku akuzohej për dhjetëra vr asje, pla gosje dhe kr ime të tjera, Doke ishte dë nuar edhe me 16 vite të tjera heqje lirie për shkak se drejtonte tra fikun e dro gës nga bu rgu./tch

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP