Edona James është trans gjinorja më e famshme shqiptare.

Dikur me emrin Kujtim, kreu operacionin duke u shndërruar në një femër. Prej kohësh e sëmurë me kancer, Edona James ka arritur të mposhtë sëmundjen e rëndë.

Ajo u bë shumë e njohur pasi deklaroi hapur se kishte ndërruar gjininë. Aktive në rrjete sociale, Edona James disa kohë më parë ndau lajmin se po luftonte me jetën, pas një beteje të vështirë për të mposhtur sëmundjen e rëndë.

“Unë kam luf tuar kaq shumë por që nuk mundem më. Tani asgjë më nuk ka kuptim. Po shijoj vitet e muajt ose ditët që më kanë mbetur,”- shkruante Edona në rrjete sociale, përkrah fotos me flokë të rëna

Por, ditët e errëta të jetës së tran sgjinores me origjinë nga Suhareka kanë marrë fund, pasi ajo e ka mposhtur sëm undjen e kancerit, dhe është rikthyer përsëri aktive në rrjete sociale.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP