Mimoza Saliaj, nëna e Luisa Saliajt, një prej personave të arre stuar për vr asjen e Drita Saliajt është shprehur që nëse 16-vjeçari ka marrë pjesë në k rim të vuajë dën min.

Ajo ka theksuar se Luisi, nipi i burrit të vik timës, e kishte si nënë e tij Drita Saliajn dhe kurrë nuk do ta përdh unonte atë.

“Luisi e kishte nënë Dritën dhe nuk e bënte kurrë këtë që ta përdh unonte, është shumë fjalë e rëndë për Luisin kjo. Djali im, nëse ka bërë diçka, të vuajë dën imim. Përsa i përket përdh unimit, nuk besoj të këtë marrë pjesë, nuk jam dakord, sepse ajo e ka rritur djalin tim. Drita e ka rritur. E ka larë. I ka dhënë bukë. Po e vuaj shumë atë çka ka ndodhur. Drita ishte grua shumë e mire. Kemi shkuar shumë mire. Kam 20 vite në atë fshat dhe e kam njohur mirë. Djali im të vuajë dën imin e merituar. Drejtësia të veprojë dhe të nxjerrë në drite të vërtetën”, është shprehur ajo.

Dosja.al zbardhi dje dosjen e plotë të prokurorisë për ngjarjen hor ror që ndodhi pak ditë më parë në Mallakastër, ku tre të rinjtë, Luis Saliaj, Ervis Zotaj dhe Sindi Shehaj shkuan në shtëpinë e Drita Saliajt, dh nuan, grab itën dhe e mby tën atë në rezervuar. Sipas dosjes së prokurorisë, tre të rinjtë në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë ideuar të gjithë ngjajren dhe më pas kanë shkuar tek shtëpia e 50-vjeçares për të gra bitur dhe e kanë v rarë atë. Prokuroria bën me dije se gjithçka është zbuluar pas një denoncimi nga një e afërme e Dritës, e cila kishte shkuar në Komisariat dhe kishte denoncuar zhdu kjen e saj. Për këtë ngjarje Gjykata e Fierit ka lënë në bu rg Luis Saliajn, Ervis Zotajn dhe Sindi Shehajn.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP