Një shtetas i Kosovës është arr estuar në Venecia, pasi prej kohësh kërkohej sepse kë rcënonte kalimtarët me një th ikë. 30-vjeçari dilte në muzg në qendrën historike të qytetit ndaj e pagëzuan edhe si “fantazma e Venecias”.

Kur u arr estua nuk iu gjetën dokumente, por iu gjet th ika dhe dy gramë e gjysmë her oinë në çorape. Me të parë policinë, ai tentoi të largohej por u bl lokua menjëherë dhe u ndalua.

Por sipas Tgcom, ai është liruar më pas në mënyrë të pashpj egueshme, edhe pse kishte deno ncime të shumta për agr esion gjatë natës në zonën mes sheshit San Marco dhe Rialtos, për kërc ënime me thi kë dhe prec endetëve për shpërndarje dr oge.

Mbetet mi ster lirimi i “Fan tazmës së Venecias” dhe ident iteti i tij edhe pse prej kohësh ishte kthyer në tme rrin e kalimtarëve.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP