Kur ka kaluar më shumë se një javë nga vr.asja e biznesmenit Guxim Gjyrqi në Tropojë, behet me dije se veç pistës së h.asmërisë, policia ka shtuar edhe një pistë tjetër het imi.

Tre muaj më parë djali i madh I Guxim Gjyriqit ka shkatuar një ak.sident me të pla.gosur. Djali i Gjyriqit u procedua në gjendje të lirë për shkak të moshës së tij, pasi ishte nën 18 vjeç.

Po ashtu pistë tjetër hetimi përben fakti se Gjyriqi ka qenë i përfshirë në një seri ngjarjesh kr.iminale në vitin 1997.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP