Detaje të reja kanë dalë nga rr.ëmbimi i Jak Prengës në Kamëz mesditën e 17 Janarit.

Burime për Report Tv, bëjnë me dije se rr.ëmbimi i tij lidhet me të kaluarën e të vëllait, pasi dyshohet si i përfshirë në tr.afikun e dr.ogës.

Mësohet se i vëllai i Prengas nuk dorëzuar një sasi prej rreth 16 kg ko.kaine.

Ndërkohë RENEA ka zbarkuar në Shijak, ku ka nisur me kontrollet, konkretisht në kompleksin e vëllezërve Hajri, ku dyshohet se mbahet Jan Prenga.

Nga operacioni deri më tëni janë se.kuestruar një ar.më zj.arri dhe janë shoqëruar në polici dy persona.

Më herët u ërfol se para pen.gmarrjes Prenag ka pasur një ko.nflikt me sende të forta mes 2 pe.ngmarrësve, ku njëri prej tyre ka mbetur dhe i pl.agosur pasi në vendin e ngjarjes ka pasur shenja gja.ku.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP