Një burrë që peshon 408 kg njihet si “Hulku” ka deklaruar se është në kërkim të një gruaje.

Ai dëshiron një femër, e cila ka përmasa të ngjashme me të dhe mund ta përballojë. Emri i tij i vërtetë është Arbab Khizer Hayat dhe është 2 metra i gjatë. Ndonëse ka patur shumë oferta, “Hulku” frikësohet se mund ti lëndojë femrat për shkak të peshës.
“Gjatë shtatë viteve të fundit, kam kërkuar dëshpërimisht për dashuri. Kam parë rreth 200-300 femra, por të gjitha kanë peshë mesatare. Unë kam nevojë për një grua të bollshme që të mos e lëndoj. Të gjitha femrat që donin të martoheshin me mua kanë qenë shumë të dobëta”, tha 27-vjeçari për Caters News.Ai shpjegon se gruaja që kërkon duhet të jetë të paktën 1.95 cm e gjatë dhe rreth 100 kg që të duken mirë bashkë.

Peshëngritësi merr mbi 10,000 kalori në ditë. Në mëngjes, ai ha 36 vezë, nga dreka deri në darkë ha rreth 7 kg mish, përfshirë ushqime të rregullta si gjella, orizi apo buka.

“Nuk kam probleme. Unë jam absolutisht i aftë dhe rehat me peshën time. Por unë duhet të vazhdoj të ushtrohem dhe të ushqehem për t’u bërë një njeri i fortë dhe kampion në botë”, tha Arbab Khizer Hayat.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP