Redona Koçi, një nga modelet më të komentuara dhe që merr shpesh vëmendje me pozat e saj, ishte e ftuar së fundmi në “Proçesin Sportiv”. Gjatë emisionit, Alesia Bami i bëri Redonës një pyetje lidhur me futbollistët e huaj dhe shqiptarë.

Alesia: Në botë shohim shumë futbollistë edhe modele çift kurse këtu në Shqipëri nuk shohim shumë, pse mendon se ndodh kjo?

Redona: Doja të jepja një përgjigje diplomatike, por po e them më mirë drejtpërdrejt. Mendoj se ata kanë më shumë lekë dhe pushtet.

Alesia: Mendon që futbollistët tanë nuk kanë?

Redona: Nuk kanë, po normalisht që nuk kanë as pushtetin, as famën, as lekun.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP