Nëse ndonjëherë keni menduar se kafsha shtëpiake që keni është e më e rëndësishme se çdo gjë tjetër që keni mendojmë se kjo video do iu bëjë të reflektoni së tepërmi.

Pavarësisht dashamirësisë për kafshët asnjë prej nesh nuk do bënte këtë që ka bërë kjo gjyshe e re e cila si duket i ngatërron prioritetet dhe duke lidhur nipin e saj 7-vjeçar të quajtur Hao Hao në një litar e ka lëshuar me kokë poshtë nga ballkoni i katit 5 në një përpjekje të rrezikshme për të shpëtuar macen e saj të dashur që kishte ngecur në një parvaz ballkoni poshtë të tyres.

Advertisements

Pamjet tregojnë se si djali ekuilibrohet në parvazin e vogël, mbështetur tek litari i mbajtur nga gjyshja e tij dhe e vendos macen në çantë dhe më pas vogëlushin e macen i tërheqin njëherësh lart ndihmuar edhe nga xhaxhai i djalit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements