Makina e tij është kontrolluar në kufi dhe në pjesën e poshtme të dyshemesë, kishte hapur një vend të posaçëm për fshehjen e l ëndës nar kotike.
SARANDË- Policia e Sarandës ka sek uestruar sot 63.7 kilo gramë lëndë nar kotike të dy shuar si kan abis sat iva dhe në pr anga ka rënë një 40-vjeçar nga Cakrani i Fierit. Sipas informacioneve 40-vjeçari me iniciale A.H. kishte mbushur makinën e tij me dr ogë dhe ka t entuar që ta t rafikonte atë drejt Greqisë.Makina e tij është kontrolluar në kufi dhe në pjesën e poshtme të dyshemesë kishte hapur një vend të posaçëm për fshehjen e lëndës nar kotike. Policia, në një reagim shton se në përfundim të veprimeve proceduriale, specialistët për h etimin e nark otikëve kanë ar restuar në flagrancë drejtuesin e mjetit shtetasin A.H., 40 vjeç.

“Policia Kufitare ka goditur një tjetër rast të t rafikimit të lëndëve nark otike. Sekuestrohen 63.7 kg ka nabis në një automjet, vihet në pr anga poseduesi. Shërbimet e Policisë Kufitare, në vijim dhe në zbatim të planit të masave për shtimin e kontrolleve në Pikat e Kalimit Kufitar dhe në kufirin e gjelbër, me qëllim parandalimin dhe go ditjen e kr imeve ndërkufitare, bazuar dhe në analizën e riskut, ditën e djeshme kanë kaluar në vijën e dytë për një kontroll më të detajuar një automjet tip “Mitsubishi” ku dy shohej se mund të transportohej lëndë nar kotike. Pas kontrollit të imt ësishëm të ushtruar nga shërbimet e Policisë Kufitare, në bashkëpunim me ato doganore me ndihmën edhe të qenit antid rogë, në automjetin në fjalë është konstatuar se në pjesën e poshtme të dyshemesë ishte hapur një vend i posaçëm për fshehjen e lëndes nar kotike.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP