Një automjet ‘Range Rover’ është gjetur i djegur në Shkallnur të Durrësit.

Mësohet se mjeti është gjetur në datë 17 janar, ndërsa lajmi është bërë i ditur sot për mediat.

Mjeti i bardhë, pa targa, është sekue.struar nga policia ndërsa po verifikohet numri i shasisë për të zbuluar se kujt i përket ai.

Policia ende nuk e di nëse kjo makinë e br.aktisur dhe e djegur mund të ketë lidhje me pen.gmarrjen e Jaz Prengës, që ndodhi në Kamëz të premten.

Aktualisht po verifikohen të gjitha karakteristikat e mjetit të kapur në kamerat e sigurisë në zonën ku ndodhi pe.gmarrja dhe ato te mjetit te dj.egur. /BW.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP