Një grua është ha.kmarrë ndaj të ish-burrit mashtrues dhe tra.dhtar duke e kthyer koleksionin e tij të disqeve muzikorë prej vinili në dyshemenë e kuzhinës së saj

Nëna e tre fëmijëve Sonia Barton, 47 vjeç, dëshironte të rregullonte kuzhinën e saj të vjetër në shtëpinë e saj në Belper, Derbyshire ku jetonte prej 13 vitesh.

Si pjesë e transformimit, ajo vendosi të përdorë disa nga të disqet e vinilit të lëna pas nga ish-burri – për të cilin ajo pretendon se është ma.shtrues. Koleksioni përfshin rekorde nga Dire Straits, Jets Yazz, Hands Up, Showaddywaddy dhe Lace Paper.

Gruaja thotë se ndjehet shumë mirë që sa herë shkel në dyshemenë e kuzhinës së saj, shkel mbi pasionin e ish burrit për muzikën dhe disqet më muzikë të vjetër.

Ish-bashkëshorti i saj Jason Burt i tha Mail Online se nuk kishte asnjë reagim për veprimin e ish gruas së tij.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP