Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Vlorë.

Burime për mediat bëjnë me dije se një i ri dhe një burrë rreth 50-vjeç janë që lluar mbëmjen e sotme në Vlorë.

Mësohet se xhaxha e nip janë që lluar me bre shëri nga një makinë.

Burimet bëjnë me dije se dy shtetasit e lënduar janë Roland Cepaj dhe Niko Capaj.

“Dëgjova br eshërinë, ka që lluar me ka llashnikov, e pashë që atje, brenda makinës që lloi, ndërsa dy të pla gosurit po dilnin nga lokali.

Niku kishte 3-4 ditë që kishte dalë nga b urgu, Rolandi ishte 28-vjeç”, tha dëshmitari.

Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes për të mbledhur prova që do të çojnë në zbardhjen e ngjarjes.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP