Sonya K, 28-vjeçe në gusht të viti 2019 humbi bashkëshortin e saj, pas disa të shtë nave me a rmë

Policia, hetoi ngjarjen dhe pas disa kohësh i ktheu asaj sendet personale të burrit, në një qese, por në atë kohë nuk vuri re asgjë të veçantë.

Në qesen plastike të komisionit të vr asjeve ishin karta të ndryshme ID të vik timës Emrah K. 24-vjeç.

Por disa kohë më vonë, Sonya vuri re që në pjesën e përparme të qeses kishte një emër krejtësisht tjetër, Andreas T. Ky ishte emri i vr asësist të burrit të saj.

Si ndodhi v rasja e Emrah?

Në datën 8 gusht, rreth orës 3 të mëngjesit në Georg-Schumann-Strasse, në restorantin “Zum fröhlichen Zecher” dy burra debatuan me Emrah K.

Papritmas ata nxjerrin pis toleta dhe hapin zjarr ndaj turkut. Të paktën gjashtë të sh tëna u regjistruan, duke god itur në gjoks babanë e dy fëmijëve. Kështu turku Emrah K. ndërroi jetë menjëherë.

Një ditë më vonë, policia sul mon shtëpinë e njërit prej vr asësve të dyshuar. Por shqiptari Andreas T., prej kohësh është në kërkim.

Aktualisht Sonya K. është shumë shtatzënë me fëmijën e saj të tretë:

“Nuk dija çfarë të bëja më pas. Në fillim u gëzova që mora çantën me letrat. Kështu që unë të paktën mund ta kisha burrin tim të var rosur në Turqi.”

Por më pas ajo filloi të hulumtojë dhe zbuloi vr asësin e burrit të saj.

“Unë nuk kisha dëgjuar kurrë më parë atë emër nga policia.”

Sonya është e bindur se shqiptari Andreas T është vr asësi i burrit të saj, pork a një pyetje për policinë: “Nëse e dini emrin e djalit, pse nuk e kapni më në fund? ”

E pyetur nga BILD, policia nuk pranoi ta komentonte rastin, por tha se ende nuk ka asnjë gjurmë nga autori.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP