Të tjera detaje dalin në dritë nga vr asja e shqiptarit nga Kosova në Itali.

Erion Morina, 20-vjeçari nga Malisheva u v ra dhe më pas u hodh në lumë nga kushëriri i tij, Musli Morina.

E gjithë zanafilla e sherrit që çoi në kr imin e rëndë, ishte një borxh prej 50 eurosh që vik tima mendohet t’i ketë pasur autorit.

Natën mes 16 dhe 17 janarit dy të rinjtë që janë familjarë, dolën të pinin kafen në Naviglio të Italisë ku pasi anë konsumuar alkool, janë d ehur. Pas këtij momenti mësohet se mes dy kushërinjve ka pasur një debat, që çoi në vr asjen e 20-vjeçarit. Fill pas kr imit, Musli Morina, pranoi se e kishte vr arë kushëririn e tij.

Musliu ka treguar se që të dy ishin përdorues të rregullt të alko olit dhe dro gës. Sapo dolën jashtë, ai e ka god itur Erionin dy herë në kokë dhe një herë në krah, me gotën që e ka marrë brenda barit ku ishin ulur më parë të dy. Nga këqyrja e trupit të të riut, mendohet se ai nuk ka ndërruar jetë nga go itjet, por pasi u hodh në lumë. Aktualisht kushëriri i vi ktimës ndodhet në parabu rgim, në pritje të masës së sigurisë.(BalkanWeb)

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP