E gjithë bota e sportit është në zi për largimin nga jeta të legjendës së basketbollit amerikan Kobe Bryant që humbi j.etën në një ak.sident me helikopter bashkë me vajzën e tij Gianna Bryant dhe 7 persona të tjerë. Mjegulla, pra koha e keqe duket se është shkaku kryesor i rrëzimit të helikopterit të 41 vjeçarit. Autoritetet lokale kanë bërë me dije se rreth zonës së ak.sidentit nuk kishte shikueshmëri dhe se piloti nuk ka mundur dot të manovrojë për shkak të mjegullës. Helikopteri personal i Bryant ishte duke fluturuar me rreth 300 km/h në një kodër me lartësi 500 metra dhe mjekët bëjnë me dije se do të duhen të paktën dy ditë për të rikuperuar trupat e paj.etë pasi aks.identit nuk i mbi.jetoi askush.

Helikopteri i Bryant ishte ngritur në fluturim rreth orës 9 të mëngjesit me orën lokale dhe ishte vënë re edhe moti i keq rreth zonës së fluturimit. Rreth 40 minuta më vonë helikopteri është gjetur përballë një kodre me lartësi rreth 500 metra dhe piloti është munduar të fitojë menjëherë lartësi por nuk ka mundur duke u përp.lasur.

9 janë personat që hu.mbën jetën në aks.identin tr.agjik të cilët janë identifikuar të gjithë me përjashtim të pilotit.

Vik.tima të aksidentit mbetën Kobe Bryant 41 vjeç dhe vajza e tij 13 vjeçare Gianna. Mes vik.timave është John Altobelli ish-lojtar dhe tashmë trajner bejzbolli. Në helikopter ishin edhe bashkëshortja e Altobellit, Keri dhe vajza e tij 13 vjeçare Alyssa Altobelli.

Christina Mauser trajnere basketbolli ishte mes vi.ktimave. Ajo la pas bashkëshortin dhe fëmijet dhe ishte trajnere e vajzës së Kobe Bryant.

Tjetër v.iktimë e aksid.entit mbeti edhe Payton Chester shoqe në ekipin e basketbollit ku bënte pjesë vajza e legjendës së basketbollit dhe Sarah Chester e ëma e Payton. I vetmi që nuk është identifikuar ende është piloti.

Aksidenti tr.agjik që i mori je.tën Kobe Bryant, identifikohen 9 vi.ktimat:

Kobe Bryant

Gianna Bryant

John Altobelli

Keri Altobelli

Alyssa Altobelli

Christina Mauser

Payton Chester

Sarah Chester

Piloti , ende i paidentifikuar

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP