Arbana Osmani ka realizuar një rubrikë me pyetje, disa prej të cilave i është përgjigjur. Një ndjekëse e kuriozuar e ka pyetur për sek retin e një miqësie kaq të ngushtë me Xhemi Shehun, dhe Arbana Osmani ka dhënë një përgjigje të shkurtër, që besojmë është me nota humori.

Postimi i Arbana Osmanit.
“Shoh se Xhemi të mbështet kudo. Cili është sekr eti i një miqësie të tillë?”- është pyetja e drejtuar nga një ndjekëse.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP