Një in cident vërtet ab surd ka ndodhur pas golit të shënuar nga Newcastle në minutën e fundit ndaj Chelsea. Gjatë festës së çmendur të vendasve, Ritchie ka go ditur flamurin e këndit, që ka përfunduar te tifozët.

Për fat të keq, flamuri ka go ditur njërin prej tifozëve në një vend të papërshtatshëm. Pas go ditjes me sh kelm nga Ritchie, flamuri i këndit ka përfunduar te topet e njërit prej tifozëve.

Në videon e parë është momenti, kur Ritchie g odet flamurin, ndërsa në videon e dytë janë pamjet e tifozit pas in cidentit të ndodhur.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP