Kur nisesh për të vj edhur por gjithçka të shkon t ers. Kamerat e sigurisë kanë filmuar një h ajdut i cili me motor ndalon pranë një banesë për të vj edhur një pako e lënë para derës.

Për ti bërë gjërat shpejt ha jduti merr pakon dhe vrapon drejt motorit, por pakoja duket se d ëmtohet pasi nga ajo nisin të bien rroba dhe dhe sende të tjera.

Pasi vendos pakon në motor h ajduti kthehet për të marrë sendet që kanë rënë në tokë. Nuk mbaron këtu.

H ajdutit i bien dhe pantallonat dhe me pantallona neper kembe vrapon te hipi ne motor per tu larguar.

Pronarët e shtëpisë në Colorado ia dërguan pamjet policisë për të ndihmuar në identifikimin e ha jdutit që këtë herë nuk i shkoi mirë vj edhja.

E meqë dihet botërisht se “vesi del me shpirtin”, herë tjetër të mos harrojë të v jedhë një rrip pantallonash.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP