Puna policore nuk është e lehtë. Shpesh dalin probleme të paparashikuara dhe ndoshta edhe të pazgjidhshme.

Në këtë video të pabesueshme, shihet njësia speciale e një policie teksa tenton të hapë derën. Edhe pas 12 minutave me tentime të ndryshme, dera sërish nuk hapet dot!

Shikoni videon për më shumë:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP