Renato Mekolli, shefi i kuzhinës së djallit, i ka bërë të gjithë kuzhinierët e tij që t’i dridhen këmbët sa herë që ai flet.

Epo tani është radha që edhe ai të përjetojë këtë ndjesi, ndonëse në një mënyrë tjetër. Një çift i ka shkuar për darkë në restorantin e tij, por djali është shprehur për të dashurën e tij xheloz dhe Renaton. Kaq ka mjaftuar që të shpë rthejnë ulë rimat, mes “klientit”, (gazetarit të infiltruar, Ronaldo Sharka), dhe shefit. E gjitha është një skenë e një kamera të fshehtë nga emisioni ThumbOn. Por siç duket, përballa situatave të tilla, Renato nuk është aq trim sa tregohet në kuzhinën e djallit.dritare.net

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP