Një 12 vjeçar nga Merate, Itali, i mbetur vetëm në shtëpi, ndërkohë që mamaja kishte vajtur të merrte vëllain në kopsht, arriti të çojë dëm planin për grabitjen e shtëpisë së tij.

Duke dëgjuar zhurmë tek dritarja, djaloshi u mbyll në tualet dhe telefonoi të ëmën e cila erdhi menjëherë në shtëpi duke i rënë burisë me sa fuqi të kishte. Në atë pikë hajdutët ia mbathën menjëherë.

Episodi daton në datën 19 nëntor të këtij viti, por vetëm sot u bë i ditur. Madje, ata që përhapën lajmin ishin banorët e dëshpëruar nga ‘sulmet e vazhdueshme’ të keqbërësve.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP