Yuri Lushkov, ish-kryetari i Bashkisë së Moskës vd iq sot në Gjermani në moshën 83 vjeç, si pasojë e një arr esti kardiak. Yuri Lushkov njihej pasi ka transformuar rrënjësisht kryeqytetin e Rusisë.

Luzhkov shërbeu si kryebashkiaku i Moskës nga viti 1992 deri në vitin 2010. Ai vd iq në Mynih, tha Ambasada e Rusisë në Berlin. Kohët e fundit ai i ishte nënshtruar një operacioni në zemër.

Nga disa Yuri ak uzohej për kor rupsion dhe për shk atërrimin e institucioneve shtetërore. Presidenti Vladimir Putin i dërgoi ngushëllimet familjes së Luzhkov në një telegram, duke e quajtur atë një personalitet të madhësisë, mandati i të cilit si kryetar ndihmoi të kontribuojë në rilindjen pas Rusisë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP