Ky është momenti kur një rrotë shkëputet nga traktori dhe shkon në drejtim të një veture që po vinte përballë.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, incidenti i tm errshëm ndodhi në Belgorod, në Rusinë Jugore, në orën 3.50 pasdite, të enjten e kaluar ndërsa traktori po ecte në rrugët e akullta me një shpejtësi të moderuar.

Një veturë mund të shihet përgjatë një rruge të qetë duke regjistruar përmes kamerës, që e ndjek traktorin nga afër.

Pak më vonë, një makinë vjen nga drejtimi i kundërt derisa rrota traktorit “shkëputet” nga boshti.

Rrota hidhet nëpër rrugë dhe g odet xhamin e makinës që kalon, duke bërë që ajo të rrëshqasë.

Për fat të mirë, edhe pse makina pësoi dë-me të konsiderueshme, shoferi thuhet se u largua i pal ënduar. /Telegrafi/

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP