Një foshnjë është tërhequr nga rrënojat e një aeroplani pasi u rrëzua në një shtëpi, duke v rarë 12 njerëz në Kazakistan.

Avioni i pasagjerëve transportonte 100 vetë dhe në mesin e të vd ekurve janë një gazetar i lartë hetues dhe një ish-ministër i Brendshëm.

Ndërsa punëtorët e shpëtimit po tërhiqnin të mbijetuarit nga mbeturinat metalike, një foshnjë e vogël u gjet e gjallë mes rrë nojave dhe u dërgua shpejt për tu shpetuar përmes dëborës.

Gjendja e foshnjës nuk dihet por punëtori i shp ëtimit vrapoi drejt një ambulance për të marrë ndihmë ur gjente mjekësore.

Të mbijetuarit e përp lasjes u lutën për ndihmë në mediat sociale nga rrë noja e avionit, ndërsa prisnin deri në 20 minuta për ndihmë, u pohua .

Pasagjerët telefonuan shërbimet e urgj encës dhe postuan video në internet pasi fluturimi i Bek Air Z2100 zbriti pasi u largua nga Almaty, qyteti më i madh i Kazakistanit këtë mëngjes me 98 vete në bord.

Sipas agjencisë së aviacionit civil të Kazakistanit, avioni ‘humbi lartësinë gjatë ngritjes dhe shp ërtheu ne një gardh betoni’, para se të go diste ndërtesën.

Burim/ DailyMail/Përktheu SHQIPERIA IME

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP