Durrësi është qyteti që është tro nditur më shumë nga tërmeti që ra ditën e martë në mëngjes, ku la edhe dhjetëra vik tima.

Ndonëse akoma janë të pranishëm gjurmët e tërmetit, banorët po mundohen që të vazhdojnë jetën aty ku e lanë para tërmetit.

Disa banorë në lagjen 18-të, kanë vendosur që të zbukurojnë bredhin e festave të fundvitit

Një banore u shpreh për gazetaren Anila Hoxha: Kaluam gjithë atë tme rr, por prapë mbij etuam. Ja hodhëm tani më tërmetin, jeta vazhdon.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP