Ambasadori i Bashkimit Euriopian, Luigi Soreca, e ngarkuara më punë në ambasadën e SHBA-sënë Tiranë, Leyla Moses Ones dhe Duncan Norman kanë mbërritur në zyrën e ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj.

Ende është e paditur se cila është arsyeja e këtij takimi, por duke qenë se dita e sotme ka qenë me prononcime të vazhdueshme për ngritjen e sistemeve të reja të drejtësisë, mëndohet se ka të bëjë me bashkëpunimin e institucioneve për transformimin e tyre.

Takimi i përfaqësuesve ndërkombëtarë me Lleshajn po zhvillohet në ambientet e Ministrisë së Brendshme

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP