Rusia është përjashtuar për katër vite nga të gjitha aktivitetet e mëdha sportive nga Agjencia Botërore Anti-Doping.

Ky vendimi prek më shumë përfaqësuesen e futbollit, e cila në Botërorin e fundit e organizuar pikërisht në Rusi, arriti deri në çerekfinale, duke eli minuar edhe Spanjën.

Rusia do të ketë tani 21 ditë për të apeluar vendimin, çka do të thotë që përballja ligjore do të zgjasë edhe për disa muaj.

Kështu FIFA do të duhet të gjejë ekipin zëvendësues që do plotësojë vendin vakant të lënë nga kombëtarja ruse.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP