Ish-deputeti i PD Ervin Salianji, ka reaguar pas gjyqit të mbajtur sot në Tiranë në lidhje me rastin “Babalja”, ku Prokuroria kërkoi dën imin e tij me 1.6 vite b urg.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Salianji shprehet se askush nuk e ndal dot në këtë betejë, kurse shton se lu fta pa kompromis vazhdon.

Ish-deputeti shprehet se çështja për të cilën po l ufton, bëri që të lar gohet ish-ministri Fatmir Xhafaj, të bu rgoset Agron Xhafaj si dhe të ikin disa prokurorë e gjyqtarë.

Postimi i Ervin Salianjit:

Askush nuk më ndal dot!

Lu fta pa kompromis për të vërtetën dhe të drejtën përherë triumfon siç ndodhi dhe në këtë rast me largimin e ish Ministrit të Brendshëm Xhafaj, burgosjen e nje traf ikanti Xhafaj dhe largimin nga vetingu të tre prokurorëve Osmani, Kulluri, Bajrami dhe dy gjyqtarëve të kr imeve te r enda Baku dhe Përnoca qe mbajtën në këmbë këtë fa rsë që pamë sot!

Hilet, trad hëtitë, pab esitë dhe jos hjet me para, pushtet apo kalim vetingu janë shumë të përkohshme.

B eteja të tjera na presin 🇦🇱💪🏻/Opinion.al

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP