Eksperti i mjedisit, Dëfrim Shkupi ka deklaruar se tërmeti i 26 nëntorit ishte go ditja kryesore. Në studion e emisionit “360 gradë”, ai tha se pasgo ditjet janë më të dobëta.

Ai shpjegon se tërmeti i Durrësit është ekstra.

Pjesë nga biseda:

Shkupi: Go ditja kryesore është ajo e 26 nëntorit. E para është e fortë, pastaj pasgo ditjet janë të dobëta. Kjo që na ndodhi në Durrës hyn tek 6%, ekstra.

Zheji: Te kjo ekstra mund të ketë një të tretë po aq të fortë sa e dytë?

Shkupi: Jo nuk ka.

Zheji: Kush e shpjegon këtë?

Shkupi: Shkencëtarët.

Zheji: Profesor duhet të ketë garanci kjo. Në 21 shtator dolën shumë inxhinierë dhe i thanë njerëzve futuni në shtëpi se s’ka më tërmet. Kjo bëri që disa njerëz që kishin pla saritje nëpër shtëpi të futen në banesa dhe i kapi tërmeti.

Shkupi: Ndodhitë e këtyre tërmeteve janë statistikë, është një përvojë mijëra vjeçare.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP